(Android) Guilty Parade [Mystery visual novel] resursă generator de trucuri
Mar 14, 2022 17:20:31 GMT -6
Post by poevoldicorri on Mar 14, 2022 17:20:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resursă generator de trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Guilty Parade [Mystery visual novel] 2022 version ▞▞▞
Lonely One : Hole-in-one খেলাধূলা voel
Misto
Jocul este simplu grozav! Povestea este interesantă și fiecare personaj are propriile personalități și trăsături distincte, va fi greu să le amestec și mă bucur de misterul din jurul ei, de asemenea, aduce întrebări precum cine suntem? Ce s-a întâmplat cu noi? Și mai mult, dar nu am de gând să stric conținutul. Punctul de vedere diferit este, de asemenea, interesant și sunt interesat să văd cum este conectat cu povestea noastră principală. EP2 merită cumpărat, doar plângere (menționată de altul) fără salvare automată
Joc bun trecut prin episodul 1, apropo cu problema crashibg. trucul pe care obișnuiam să nu încep din nou și din nou în introducere este să-ți salvez progresul folosind săgeata în jos de sub dialog. Așadar, atunci când vă blocați, puteți doar să deschideți jocul și să apăsați pe încărcare lângă (jocul nou) din partea stângă.
La același nivel cu jocurile AceAttorney, GuiltyParade are mai multe consecințe asupra alegerilor și prieteniei, sau lipsa acesteia, vă afectează într-adevăr scenele. Intriga este interesantă, deoarece avem două perspective prezentate în joc și chiar și atunci când doriți să continuați într-una. , celălalt încă îți captează atenția.Artă/Muzică: fantastic și consistent.Personaje:Extrem de carismatic, vei râde mult. Întorsăturile intriga sunt captivante și misterul este foarte bine construit.Cumpără-l, îți va plăcea! Unul dintre VN-ul meu preferat.
Acest joc merită toate cele 5 stele! Nu numai că povestea este interesantă și simți că alegerile tale contează, dar și rezolvarea crimei este o caracteristică excelentă. Pentru cei cărora le-au plăcut jocurile Danganronpa, acest lucru este într-adevăr similar. Dar sper că nu trebuie să plătim pentru fiecare capitol, chiar dacă se pare că vom face. Dar merita! P.S. sperăm că mai târziu vom putea să facem dragoste cu unele personaje lol
Doamne, sunt atât de interesat de acest joc încât probabil că voi cumpăra mâine capitolul doi 😭
Cel mai bun joc dintotdeauna! Grafică grozavă! Povestea uimitoare! Și super distracție!
Mi-aș dori să se menționeze că jocul complet nu este gratuit. Doar primul capitol este, apoi cumperi mai mult.Dar sunt încă bucuros că l-am jucat, deși este frustrant că probabil că nu voi putea să joc niciodată restul - povestea pare interesantă, există o mulțime de mistere în jurul decorului, distribuția este colorată și complexă și este drăguță. să aibă 60 de salvări, având în vedere genul. Arta este și ea destul de bună. Mi-aș fi dorit totuși să ne fi dat un gust despre cum ar fi aspectul anchetei criminalității.
Ca un tip care este interesat de romane și jocuri, acesta este raiul! Chiar vă recomand să jucați asta și, deși trebuie să plătim pentru episodul 2, am înțeles! Vreau să spun, dacă ar fi gratuit, ne-am lipsi de munca grea a acestei echipe geniale! Chiar vă recomand să dați un bacșiș echipei pentru episodul 2, chiar merită 👌
nemo și yakov sexy.
Sincer, jocul este promițător. Povestea este intrigantă și nu este atât de clișeu sau plictisitor pe cât ați putea crede și merită încercat. Capitolele de după 1 necesită plată, dar acest lucru este de așteptat în special de la jocuri ca acesta [De exemplu, Take the walking dead și Border land], dar spun că merită destul de mult 💵 mai ales cu povestea în expansiune. În general, mi-a plăcut foarte mult
Jocul uimitor 10/10 iubește toate opțiunile diferite și interacțiunile dintre personaje. Voi băieți trebuie 100% să faceți un alt joc.
Abia aștept sezonul 3!
Mi-aș dori să pot acorda 5 stele, dar acest joc pare să aibă o problemă cu blocarea. Am reușit să trec de intro (trailerul jocului) și am ajuns la tutorial, dar jocul s-a prăbușit imediat. Am incercat din nou de 3 ori si s-a tot blocat. Nu vă faceți griji, voi juca demo-ul pe computerul meu, așa că vă rugăm să reparați această aplicație!
Povestea pare cu adevărat interesantă, dar continuă să se prăbușească. Sunt chiar la începutul poveștii și ori de câte ori încerc să intru într-o cameră, ecranul devine negru și muzica continuă.
素敵なゲーム
mi-a placut
Amazing abia aștept pentru episoadele următoare
Povestea absolut uimitoare. Sunt obsedat de scenariul, dar unul dintre defectele mele este scrierea descriptivă. Acest joc m-a ajutat să devin un scriitor mai bun și este absolut captivant. Scrisul și imprevizibilitatea ei sunt minunate. Când ajung la al 2-lea episod, am o idee despre ce se întâmplă, dar încă abia aștept să văd întorsăturile care urmează. Cea mai bună poveste pe care am citit-o de-a lungul timpului. De asemenea, am văzut că episodul 3 este pe Steam săptămâna viitoare, așa că sperăm că asta înseamnă că este aici în același timp?
imi place atat de mult. Îmi place cum pot face decizii și că pot vedea expresia personajului meu și chipul lui. Simt că sunt în poveste când o joc. Buna treaba . Continuă .
Capitolul 2 ar trebui să fie gratuit
Am jucat primul episod până acum. Îmi plac personajele și construirea lumii. Cu siguranță se simte ca un anime. Primesc vibrații AOT/ Jormungand din asta.
Guilty Parade [Mystery visual novel] הרפתקאות ikc
Acesta este de departe unul dintre cele mai bune romane vizuale pe care le-am jucat. Îmi place foarte mult cât de unice sunt toate personajele și intriga este destul de interesantă!
Un cuvânt, Rufus. Vă las să ghiciți problema pe care o am cu personajul lui.
Guilty Parade [Mystery visual novel] ጀብዱ lor
Acest joc este uimitor și are mult potențial. Sper că mai mulți oameni vor începe să-l joace și, sper să vă sprijine, cumpărând capitolele 2 și 3. Dacă vor fi mai multe capitole în viitor, aș fi mai mult decât dispus să plătesc pentru ele.
Безумно интересный сюжет и персонажи, всё хорошо работает, но как же хочется, чта хорошо работает, но как же хочется, чточется, чта ботает...
Hei, îmi place povestea, vă rog să continuați povestea. Sunt cursul ep 2
Povestea și personajele sunt foarte interesante, poate că schimbarea dintre două persoane diferite m-a făcut să mă simt confuz, dar a fost totuși grozav și am înțeles cam ce s-a întâmplat. Oricum, este păcat că nu mă pot ocupa de al doilea capitol, poate ai putea încerca ceva ca și alte jocuri, unde unele opțiuni sunt premium în loc să ne facă să plătim bani pentru capitol? Aceasta este părerea mea, dar în general, jocul pare să fie bun până acum.
Absolut grozav! Sper să fie mai multe episoade pentru acest joc. Este cu adevărat plăcut!
Acest joc este foarte bine scris. Pentru o echipă de 4 persoane, este uimitor de bine făcut!
Mi-a plăcut jocul, dar episodul 2 și 3 costă bani?
După cum au menționat și alții, acest joc se blochează și se închide în mod constant. Arta este bună, iar povestea interesantă.
OK, sunt de obicei prost la a scrie recenzii, dar vreau neapărat să scriu unul pentru acest joc, în primul rând imaginile și, peste toate, netezimea jocului este FOARTE drăguță. Îmi place foarte mult întreaga funcție de mișcare/întoarcere. Acum, în al doilea rând, poveștile sunt *bucătarii sărut* uimitoare, am fost cucerit de la ep 1 și știam că trebuie să cumpăr resturile sau voi exploda de curiozitate, mi-am petrecut aproape cea mai mare parte a zilei jucând și nu regret deloc. !! Vă rugăm să jucați acest joc, este o comoară și merită banii!
История интересная. Но повторно игра не запускается. Сколько прошел за один раз, если вышел, то нужно переустанавливать
Bine, nu știu ce s-a întâmplat, dar nu mă mai lasă să joc, de parcă îmi arată ceva care sună ca „scriptul s-a schimbat” atunci când încerc să-mi încarc salvarile, poți să-l rezolvi sau chiar am plătit bani pentru nimic, așa că pot avea o restituire?
Guilty Parade [Mystery visual novel] ایڈونچر jpkh
chiar dacă nu-mi permit al doilea și al treilea episod, mă distrez atât de mult jucând asta! multumesc ca ai facut acest joc!
Iubesc jocul!! Vreau sa intreb daca as putea sa cumpar doar episodul 3 si sa joc de acolo... pentru ca am cumparat deja primele 2 episoade de pe pc? Multumesc mult ^_^
Este un joc bun, nu o să mintă, dar trebuie să cumpărați celelalte episoade și eu nu fac asta